Podcast Studio

Neem je podcast op in onze professionele podcast studio in Amersfoort (Utrecht)

46% van de Nederlanders luistert wel eens naar een podcast. Voor veel mensen is het een gemakkelijke manier om informatie op te nemen: tijdens een treinreis, wandeling of het doen van huis-, tuin- en keukenklusjes. Met een podcast kun je een nieuw (internationaal) publiek bereiken, je verbindt jouw doelgroep op een andere manier aan jouw merk en hebt een aflevering lang hun onverdeelde aandacht. Klinkt goed, toch?

Podcast studio foto - Peakfort

Hoe podcasts werken voor jou?

Download de brochure

Podcast studio

Neem je podcast op in onze podcast studio

Heb je een krabbel op een bierviltje? Een concept in je hoofd? Of een volledig uitgewerkt format klaarliggen? Wij hebben niet alleen de mooiste podcast ruimte van midden Nederland (Amersfoort, Utrecht), we hebben ook alles in huis om je te begeleiden bij het gehele proces. Van puur en alleen technische ondersteuning tot het volledig uitwerken van een format en publicatie op bijvoorbeeld Spotify en Apple Podcasts.

Wat wij bieden

  • Ondersteuning met een innovatieve brainstorm 
voor een sterk concept en format;
  • Begeleiding door één van onze media creatives;
  • Een volledig geluid-geïsoleerde podcast studio met plek 
en apparatuur voor vier personen;
  • Optie om opnames bij ons te laten afmixen en publiceren op bekende platformen (o.a. Spotify & Apple Podcasts);
Cirkel groen
Podcast studio

Wij regelen
meer dan je
denkt:

  • Podcast concept/format

  • Huur podcast studio en opname

  • Technische ondersteuning

  • Publicatie & Promotie

  • Projectmanagement

Een podcast opname naar jouw wens

Bij Peakfort zijn we ervan overtuigd dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om een eigen podcast op te nemen. Of je nou een complete podcastserie wilt realiseren of enkel behoefte hebt aan de technische begeleiding. Bij ons stel je daarom jouw pakket samen, helemaal aangepast op jouw behoeften.

Podcast studio

De pakketten die wij bieden:

Pilot

Wil jij podcast gaan toevoegen aan je mediastrategie of heb je een idee voor een eerste aflevering, maar weet je nog niet precies hoe je verder moet? Peakfort helpt jou van A tot Z. Met dit pakket ontwikkelen we samen een format en de eerste twee afleveringen voor de podcast. Zo gaan we samen op avontuur van het uitwerken van het script tot het nabewerken en de publicatie.

Serie/Seizoen

Ben jij er klaar voor om een volledige serie of seizoen van je podcast op te nemen? Onze media creatives maken met jullie een compleet format voor de podcast. We nemen de afleveringen op en begeleiden je tijdens de opnames. Voor een vast bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent!

Abonnement

Maak je al podcasts of wil je gaan starten met het structureel maken van podcasts? Dan is ons podcastabonnement iets voor jou. Als het nodig is helpen we je met het maken van strategische keuzes, maar bovenal begeleiden we je bij een perfecte opname en publicatie. Dat doen we op een abonnementsbasis, zodat je altijd op tijd bent met je volgende productie. Op die manier draagt de inzet het meeste bij aan jouw doelstellingen.

Benieuwd hoe dat klinkt?

Podcast studio brochure

Ontdek onze mediabrochure

Lees meer over onze podcast studio en de opties​

Vul je telefoonnummer in, zodat we je beter kunnen helpen.