Leaders Into the Wild

In de meeslepende podcast “Leaders Into the Wild” nemen vader Boy en zoon Niek van Droffelaar hun luisteraars mee op een verrijkende tocht door ongetemde landschappen van leiderschap en persoonlijke groei. Deze serie heeft als doel om te ontdekken hoe de wildernis kan dienen als katalysator voor de transformatie van leiderschap.

Leaders Into the Wild header

Bijzonder mooi

Ook wij genieten keer op keer van Boy en Niek in de studio. Prachtige verhalen en een hele fijne samenwerking.

Leaders Into The Wild logo

Wie is Leaders
Into the Wild

De podcast wordt gehost door Boy en Niek van Droffelaar met elke aflevering een andere inspirerende gast.

De uitdaging

Een bijzondere podcastproductie waarin natuur en leiderschap hand in hand gaan.

Resultaat

Leiders inspireren om leiderschap op een nieuwe manier te ontwikkelen.

De impact van natuur

In “Leaders Into the Wild” praten vader en zoon Boy en Niek van Droffelaar over hun wildernis-ervaringen. Samen gaan ze op zoek naar de impact van de Natuur op verandering van Leiderschap. Ze bevragen elkaar over processen van piekervaringen en de psychologie van mindsetverandering bij leiders. Zo ontmoeten theorie en praktijk elkaar.

Leaders Into the Wild mockup

Over de podcastserie

In de podcast “Leaders Into the Wild” nodigen Boy en Niek van Droffelaar leiders uit om samen met hen de natuur in te trekken en deze te gebruiken als een spiegel voor persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling. 

Ze belichten hoe piekervaringen in de wildernis kunnen leiden tot een dieper inzicht in en versterking van leiderschapskwaliteiten. Door het vermengen van deze ervaringen met academische theorieën biedt de podcast een frisse kijk op leiderschap, die luisteraars uitdaagt om voorbij traditionele kaders te denken en open te staan voor vernieuwing en ruimdenkendheid.

Hand

“Het werken met Peakfort is buitengewoon plezierig en professioneel. Iedere keer wordt een topproduct afgeleverd dat inmiddels duizenden trouwe luisteraars bereikt. Naast bevordering van de naamsbekendheid heeft de podcast bijgedragen aan de bewustwording van de rol van natuur bij leiderschap transformatie. Als je een podcast wil maken die impact heeft is Peakfort bij uitstek het adres om het hele productieproces te verzorgen.” – Boy van Droffelaar

Niek van Droffelaar

Benieuwd hoe dat klinkt?

Mockup Brochure Algemeen

Download onze brochure

Ontdek hoe we samen gaan voor groei