Media ruimtes

Voor professionele media uitingen

Onze videostudio, podcaststudio en fotostudio in Amersfoort stellen ons in staat om hoogwaardige producties te realiseren die naadloos aansluiten bij jouw strategische doelen. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en gaan we met jou op pad om unieke locaties te ontdekken. In de natuur, of juist midden in de stad. We creëren de perfecte setting voor het juiste verhaal.

Peakfort Mediaruimtes header

Video, podcast en fotostudio’s!

Neem contact op
Ruimtes voor video podcasts

Ruimtes voor video, podcast en fotografie

Wil je graag aan de slag met media, maar weet je niet waar je moet beginnen? Onze media experts helpen je graag op weg. We hebben verschillende media ruimtes met apparatuur en de juiste expertise om van jouw podcast, webinar of video een succes te maken. We begeleiden je bij de technische uitvoering, de montage na opname, de lancering richting de doelgroep en het meten van de resultaten. Feedback gebruiken we om de volgende productie verder te optimaliseren.

Studio op locatie

Studio op locatie

Is een bezoek aan een van onze studio’s niet mogelijk of biedt een locatie een uniek perspectief, dan is een studio bouwen op locatie de beste optie. Podcast op locatie of een webinar op kantoor, de apparatuur waarmee we werken is voor het grootste deel mobiel waardoor onze teams maximale flexibiliteit hebben.

Mobiele studio tot green screen

Van mobiele studio tot green screen

Live uitzenden vanaf een beurs, een podcast vanuit jullie eigen kantoor of een gesprek in jullie favoriete café of koffietent. We hebben de middelen en expertise om van iedere plek een studio te maken. Voor uitgebreide green screen opnames gaan we graag naar onze zusterstudio in Utrecht. Weet je nog niet wat het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag alle mogelijkheden!

Technische begeleiding

Technische begeleiding

Wel een sterk concept, maar niet de technische kennis in huis om zelf je podcast of video te ontwikkelen? Geen probleem. Onze media experts ondersteunen je tijdens en na de opnames. Met onze technische begeleiding ben je zeker van een goede basis voor jouw media uitingen.

Volledig concept

Volledig concept

Heb je wel een idee in je hoofd, maar weet je nog niet hoe dit jouw merk verder gaat helpen? Wij wel! Aan de hand van een innovatieve brainstorm methode werken we jouw concept uit tot een sterke basis voor jouw media uitingen. Daarnaast krijg jij tijdens de opnames volledige technische begeleiding zodat jouw verhaal kraakhelder aankomt bij je doelgroep.

Samenwerkingen laten slagen

Neem contact met ons op

Ontdek hoe we met onze aanpak samenwerkingen laten slagen en ambities behalen