Podcast

Podcasts die resoneren bij je doelgroep

Met een podcast kruip je in het hoofd van je doelgroep. Een podcast produceren, lanceren en promoten bij jouw doelgroep levert een waardevolle band op tussen merk en luisteraar. Een ultieme kans in een overvol medialandschap. In onze professionele studio groeien we samen naar de top. 

Peakfort Podcast header

Hoe werken podcasts voor jou?

Download de brochure
Podcasts bij Peakfort

Podcasts bij Peakfort

Met een goede podcast of videopodcast ben je in staat om jouw verhaal langer te laten resoneren dan de duur van je aflevering. Het versterkt je merk, biedt je doelgroep nieuwe inzichten en zorgt voor verbinding. Samen met jou duiken we dieper in je merk en doelgroep om erachter te komen hoe we met jouw verhaal de meeste impact maken.

Gaan zitten en direct opnemen, dat kan! De deuren van onze podcast studio in Amersfoort staan altijd open. Wil je graag hulp bij het bedenken of verfijnen van jouw podcast idee? Daar hebben we een speciale podcast format sessie voor ontwikkeld, zo komen we samen tot een sterk podcastconcept. Vervolgens ondersteunen we bij iedere stap van productie naar publicatie tot het analyseren en rapporteren van de luistercijfers.

Van podcast in de natuur tot podcaststudio op locatie

In onze podcaststudio in Amersfoort kunnen we gasten over de hele wereld digitaal laten inbellen om een bijdrage te leveren. Je kunt ook plaatsnemen in onze grotere studio voor een videopodcast. Als het geluid van de locatie onderdeel is van de podcast, is de mobiele studio een goede oplossing. Wil je ultiem mobiel zijn, dan hebben we zelfs een podcaststudio die in jouw jaszak past. Bij uitstek geschikt voor een gesprek in de natuur of een interview op locatie.

We geloven in duurzame samenwerkingen, een mooie serie produceren en samen genieten van de resultaten. Om van beide kanten die samenwerking uit te proberen maken we samen een pilot podcast. Zo toetsen we het podcastconcept en hoe deze resoneert bij de doelgroep. Wij regelen naast de volledige productie ook graag promotiemateriaal in de vorm van een podcast trailer, social snippet video’s van de podcast en adviseren over de diverse promotiemogelijkheden. 

Wil jij podcasts die blijvend impact maken?

Cirkel groen
Peakfort bergbeklimmer
Mockup brochure Media

Ontdek onze mediabrochure

Ontdek hoe we met onze aanpak samenwerkingen laten slagen en ambities behalen

Vul je telefoonnummer in, zodat we je beter kunnen helpen.