Media peak

Krachtige media voor de groei van jouw organisatie

Media vergroot het bereik en versterkt de impact bij jouw doelgroep. Onze multidisciplinaire teams werken samen met jou vanuit een strategisch plan aan meetbare resultaten. We gaan graag samen op expeditie naar jouw groei!

Media peak

Laat je verbeelding spreken met Media

Download de brochure

Zij zijn met ons op avontuur:

Harvey Nash
Informed Group logo
RetailTrends logo
Vista Nova logo

Media as
a Service

Wij geloven in de kracht van multidisciplinaire teams die samenwerken om jouw ambitie te realiseren. Door onze expertises en krachten te bundelen, werken we samen aan duurzaam succes.

Media as a Service

Wil jij jouw
horizon verleggen?

Download de brochure

Mediateam
Floris
Lucas
Bas

Mediastrategieën

Media doeltreffend inzetten start bij een doordachte mediastrategie. We koppelen elke productie, van bedrijfsvideo, tot podcast of animatie aan deze strategie. Een heldere strategie biedt houvast en vormt de basis voor duurzame groei.

Media concepten

Een goede strategie wordt gevolgd door media concepten die verrassen, verbazen of aanzetten tot denken. Een sterk media concept is schaalbaar en multimediaal inzetbaar, waarbij elk onderdeel de doelstelling van jouw mediastrategie dichterbij brengt.

Videomarketing

Camera in de hand, drone in de lucht, actiecamera op de borst en gaan! Video is een uitstekende manier om emotie over te brengen. Een bedrijfsvideo of een webinar, verankerd in de strategie draagt iedere videoproductie bij aan het versterken van jouw merk of activeren van de doelgroep.

Fotografie

Het juiste beeld heeft een aanzienlijke impact op jouw merk, collega’s en klantbeleving. Fotografie vervult hierin een essentiële rol, door op de juiste manier jouw merkverhaal te vertellen. Sprekende beelden dragen bij aan merkwaarde en herkenbaarheid bij jouw doelgroep. Laat letterlijk een blijvende indruk achter.

Podcast

Met een podcast kruip je in het hoofd van je doelgroep. Een podcast produceren, lanceren en promoten bij jouw doelgroep levert een waardevolle band op tussen merk en luisteraar. Een ultieme kans in een overvol medialandschap. In onze professionele studio groeien we samen naar de top. 

Media ruimtes

Samen met jou gaan we op pad om unieke locaties te ontdekken. In de natuur of juist midden in de stad. We creëren de perfecte setting voor het juiste verhaal. Onze videostudio, podcast studio en fotostudio in Amersfoort stellen ons in staat om hoogwaardige producties te realiseren die naadloos aansluiten bij jouw strategische doelen.

De kracht van duurzame samenwerkingen

Duurzame samenwerkingen staan bij ons centraal, waarbij het bijdragen aan jouw organisatiedoelstellingen de hoogste prioriteit heeft. Om dit te bereiken, bouwen we aan diepgaande relaties en investeren we in de toekomst. Een gestructureerde, schaalbare aanpak leidt ons tot het behalen van doelen. 

Media - Duurzame samenwerkingen
Media - Duurzame samenwerkingen

Wat klanten over ons zeggen

Boy van Droffelaar,

Het werken met Peakfort is buitengewoon plezierig en professioneel. Iedere keer wordt een topproduct afgeleverd dat inmiddels duizenden trouwe luisteraars bereikt. Naast bevordering van de naamsbekendheid heeft de podcast bijgedragen aan de bewustwording van de rol van natuur bij leiderschapstransformatie. Als je een podcast wil maken die impact heeft is Peakfort bij uitstek het adres om het hele productieproces te verzorgen”

Boy van Droffelaar,

’Leaders into the Wild’ Podcast

Paddy Moran,

Het eindresultaat was erg gepolijst en zeer professioneel, en daarom ben ik super tevreden met het mediateam van Peakfort. Het voelde heel erg als een groep mensen die allemaal gepassioneerd waren over het project en de uitkomst.

Paddy Moran,

Sales Consultant Let’s Get Digital

Marlice van der Werff-Flokstra,

Wat een geweldige ervaring! En ook de überklantvriendelijke professionals van Peakfort die het hele traject hebben begeleid, ons gecoacht en alles technisch hebben geregeld.

Marlice van der Werff-Flokstra,

Communicatiespecialist Beweging 3.0

Maudi Heijnen,

Bij Peakfort Media as a Service hebben we met veel plezier onze podcast "Door Het Vuur" gelanceerd als aanvulling op onze Nationale Brandpreventieweken campagne. Het team was flexibel en zorgde voor een prettige ervaring voor ons en onze gasten. We ontvangen veel positieve reacties en merken we dat mensen graag luisteren. We raden Peakfort zeker aan voor hun podcast diensten - ze maken het proces eenvoudig en leveren professioneel afgewerkte resultaten.

Maudi Heijnen,

Marketing & E-commerce Specialist Nederlandse Brandwonden Stichting

Media cases

Bekijk de reis die we samen met onze klanten hebben afgelegd. Deze organisaties zijn groeiambities aan het verwezenlijken met onze expertises. Elk project is een avontuur, en we zijn trots dat we de top samen met onze klanten bereiken.

Mockup brochure Media

Ontdek onze mediabrochure

Ontdek hoe we met onze aanpak samenwerkingen laten slagen en ambities behalen

Vul je telefoonnummer in, zodat we je beter kunnen helpen.